Beräkning av kostym & kostymstorlek

Beräkning av kostym & kostymstorlek

Att beräkna din kostym & kostymstorlek verkar alltid som en skrämmande uppgift. Men med vårt storleksverktyg kan du enkelt och snabbt beräkna din storlek med hjälp av din längd och vikt. Förr gick man till en butik eller skräddare för att mäta sig med ett måttband. Som tur är kan det numera vara mycket enklare. Vi har utvecklat ett storleksverktyg för dig där du kan beräkna din kostymstorlek bakom din skärm. Vill du använda det? Då kan du enkelt göra det genom att gå till 1 av våra herrkostymer. Klicka sedan på knappen för storleksrådgivning och ange din längd och vikt. Du hittar knappen för storleksrådgivning för varje kostym under knappen "Lägg till i korgen" ovanför rubriken för val av storlek.

  1. Gå till kostymerna och välj din favoritdräkt.
  2. Klicka på knappen "Storleksrådgivning" under knappen "Lägg till i korgen".
  3. Ange din längd och vikt.
  4. Klicka på "Beräkna din storlek
  5. Den storlek som visas är den mest uppenbara storleken. Om storleken inte visar sig vara korrekt efter att du provat den. Då kan du returnera den kostnadsfritt mot en annan storlek eller pengarna tillbaka. Detta gör du enkelt via vårt returformulär.

Beräkna kostymstorlek och beställ kostym online

Idag är det enklare än någonsin att beställa en kostym online. Tack vare de alternativ som finns, som att beräkna din kostymstorlek online och en snabb och kostnadsfri returprocess, är det ett snabbare alternativ att beställa en kostym online än att handla i butik. Det finns alltså många fördelar med att beställa online jämfört med att köpa i butik.

  1. Att beställa en kostym online är billigare - läs varför nedan.
  2. Det går snabbare att beräkna kostymstorleken för män online.
  3. Större utbud så fler valmöjligheter.
  4. Bättre för miljön

Att beställa en kostym online är billigare

En stor fördel med att beställa en herrkostym online är naturligtvis priset. Det beror naturligtvis på vilken butik du beställer från. The Garrison, till exempel, är helt baserad på kostymförsäljning online. Kostnaden för personal, hyra av butik. Så dekoration av showrooms etc. är inte ett problem. Allt sköts och skickas från 1 lager. Genom snabba och enkla system ser vi till att processen går snabbt. Det sänker kostnaderna enormt och gör att vi kan hålla låga priser.

Det går snabbare att beräkna klädstorlekar online

Förr i tiden var det en självklar del av processen att ta mått. När du skulle köpa en kostym mättes du först med ett måttband. De mätte sedan din längd, ditt bröstomfång, ditt midjemått och insidan av benlängden, armlängden och höfterna. När du får en kostym helt skräddarsydd kan detta fortfarande vara användbart. Men en helt skräddarsydd kostym är ofta väldigt dyr. Så om du fortfarande vill ha en bra skräddarsydd kostym är det mycket billigare att köpa en konfektionskostym baserad på din klädstorlek. Du kan sedan enkelt få din nya kostym ändrad hos en skräddare. Så att du fortfarande har en skräddarsydd kostym.

Det är mycket enkelt att beräkna din klädstorlek baserat på längd och vikt. Så du kan fortfarande ordna en perfekt skräddarsydd kostym åt dig själv. Utan att behöva gå till butiken i första hand. Ett besök hos skräddaren är ofta inte ens nödvändigt. Bara när byxorna eller ärmarna är lite för långa eller för korta, eller när kostymen är lite för bred. Då kan du få den ändrad eller skräddarsydd. I många fall är din nya kostym redan perfekt, så det är inte nödvändigt.